Weer terug

by - 8/04/2010

Gisteren zijn we terug gekomen van vakantie en het was heerlijk. We zijn een weekje in Frankrijk geweest en het weer was ook fantastisch. De kinderen hebben genoten, ondanks wat ongelukken. Mijn dochter van 5 is gestoken door een wesp. Ik heb haar 2 zuigzoenen bezorgt onder haar arm, maar daardoor heeft ze er amper last van gehad. Mijn zoontje van 3 ging met zijn loopfietsje van een heuvel naar beneden, knalde tegen een busje aan zo op de grond. Gelukkig had hij alleen zijn knie flink geschaaft en natuurlijk is hij nog een paar keer gevallen zonder fietsje. Echt een knul. Maar ze vonden het geweldig. En wij de papa en mama ook. Maar nu weer terug dus weer lekker aan de slag.

Mijn vriendin en vaste klant, vroeg aan mij een knuffelpopje te maken met als thema rock 'n roll. Tuurlijk zei ik. Maar rock 'n roll dat is weer eens wat anders. Wat voor stofjes ga ik daarvoor gebruiken en wat maakt het popje rock 'n roll.
Dus zoeken naar stofjes en tekenen maar. En.......
Het is gelukt (althans dat vind ik, nu maar hopen dat mijn goede vriendin dat ook vindt). Ik moet alleen het hoofdje nog vastzetten en dan foto's maken.
Dus binnenkort foto's, nog even geduld.

Nu ik zo intensief met poppenliefde bezig ben, komen de ideëen. Heerlijk vind ik dat. Weer net als vroeger.
Vroeger zul je denken.
Ik heb als opleiding de mode academie gedaan en daarna gewerkt bij Dobber en Cracker. Ik was daar styliste en heb bij Cracker een collectie ontworpen. Voordat je een collectie ontwerpt ga je shoppen, in de bladen kijken, ideëen opdoen, ontwerpen, collectieboek maken, monsters doorpassen, nameten etc.
Maar nu genoeg over mijzelf.

You May Also Like

1 comments

  1. Neeee vooral doorgaan! Ik vind het hartstikke leuk als je dit vertelt. En ben erg schieoenierig naar de foto´s! Groetjes Smoek

    BeantwoordenVerwijderen