Zo schattig

by - 8/09/2010

Vergeet het lavendelzakje. Ook best leuk, maar voor mijn gevoel was het het toch weer niet. Gisteren vierde wij onze dochter haar 2de verjaardag. Het was een super leuke en gezellige dag met lieve mensen en lekker eten. Het weer was heerlijk. Dus vooral genieten. Vannacht werd de kleine meid wakker en ze mocht lekker tussen ons in liggen, maar ik kon maar moeilijk in slaap komen. Wat doe ik dan, denken, denken, denken. Soms is dat vervelend, maar nu kwamen er wat ideetjes.
Zoals dit schattige aardbeipopje.  
En aangezien poppenliefde verbonden is met aardbeien (bij elk popje groot of klein krijg je er een aardbeisleutelhanger bij) past dit popje er perfect bij.
Ik denk heel vaak aan het nut van iets. Wat moet je ermee? Oké dit popje tja wat moet je ermee.
Er naar kijken, het koesteren, aan iemand geven om op te vrolijken, aan een goede vriendin geven omdat je veel om haar geeft, er mee knuffelen. Je kan er dus genoeg mee. En ze heeft zeker nut. Ze geeft liefde en troost en nog veel meer. Echte poppenliefde dus.
Ze is niet groot. Ze is ongeveer zo groot als een duim. Haar kraagje kan af zodat je haar ook ergens aan kan hangen.

You May Also Like

5 comments

 1. Nog gefeliciteerd met je dochter! Wat een lief popje! "Wat moet je ermee?" vraag je? Het is toch gewoon simpelweg genieten, zoiets moois? Het heeft iets knuffelbaars, iets liefs en alle (kleine en grote) meisjes zijn er dol op! Toch?Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enig popje!!! Leuk bedacht hoor.
  Mocht je zin hebben om ook eens bij mij op de blog te kijken: www.kleinedingen-carla.blogspot.com
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, wat lief!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ben er gewoon verliefd op..
  Het was zeker heel gezellig zondag!!
  xxx
  Jerney

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Maureen, heel hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van je dochtertje. Ik vind dat als je iets hebt gemaakt en het verblijd je hart en je krijgt een glimlach op je lippen dan heeft je maaksel zijn doel bereikt. Heeft het zijn nut bewezen! Het heeft je gelukkig gemaakt! Heerlijk!
  Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen