A little present

by - 1/02/2012

Dear English readers. 
First I want to welcome everybody in the year 2012. I hope this year will be a good year for everybody.
Yesterday we had our annual new year's family get-together. This is celebrated each year at another family member. We had a lovely day yesterday with delicious food and drinks.
This was for me also the opportunity to take a maternity gift for a new family member.
I gave her this Little Star. Little Stars are my new snuggles. And I'm sooo happy with them. Finally! The Little Stars have crocheted arms and a crocheted star on their chest.
Allereerst wil ik iedereen welkom heten in het jaar 2012. En ik hoop dat we er allemaal een mooi jaar van gaan maken. Gisteren hadden wij onze jaarlijkse familie nieuwjaarsborrel. Elk jaar wordt dit weer gevierd bij een ander familielid. Het is altijd super gezellig met heerlijk eten en drinken. Ook dit jaar was het weer genieten. Een goed begin van het jaar. Dit was voor mij ook het uitgelezen moment om een nieuw familielid een cadeautje te geven. Ik heb haar deze Little Star gegeven.
Little Stars zijn de nieuwe Poppenliefde knuffels. En ik ben erg blij met ze. Eindelijk! De Little Stars hebben gehaakte armen en een gehaakte ster op haar borst.


Enjoy
Maureen

You May Also Like

2 comments

  1. Ook al het beste voor het nieuwe jaar en en je knuffel is een echte schat.Kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent.

    Gr Nancy.

    BeantwoordenVerwijderen