Preview

by - 1/30/2011

Poeh, het weekend is weer voorbij. De kleren voor morgen van de kids liggen klaar, het brood voor morgen is gesmeerd en de trommels zijn al gevuld. 
Wat was het fijn om te weten dat, ook al heb ik 24 26 "geregistreerde" volgers (ik zou er 27 hebben maar er is er toch 1 "gevlucht"), ik nog veel meer volgers heb die zo af en toe even langs komen.
Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor hun lieve, lieve woorden. Het is fijn te weten dat er zoveel mensen achter je staan. Maar verder wil ik het er niet meer over hebben. Het haalt het idee
achter het maken van poppen helemaal weg. Het medium blog is voor mij ook wel heel nieuw. Wie bereikt het, wie leest het, wat gebeurt er met de berichten die je achterlaat. Kan je te ver gaan
met wat je vertelt of laat zien op dit blog. Zullen mensen misbruik van je maken. Misschien moet je daar niet te veel over nadenken en je eerste idee van het blog in je hoofd houden.
Delen met wat je aan het doen bent. 

Afgelopen week had ik meer willen doen. Maar door het moe zijn, voor kinderen zorgen die ziek zijn, mensen inwerken om mijn vorige baan over te nemen is het niet helemaal gelukt. Maar de maandag
is echt mijn dag. Elke maandagochtend komt mijn goede vriendin/nichtje langs om samen aan de slag te gaan. Ik ga verder met waar ik mee bezig was en zij gaat verder met het restaureren van haar 
dochters pop. Het enige wat ze nog moet doen is het pruikje afmaken. Heerlijk. Een kopje thee en koekje erbij en voordat wij het weten moet ze weer weg om haar kids op te halen.
Natuurlijk heb ik niet stil gezeten. Dat kan ik namelijk niet. Dus heb ik hier voor jullie een klein blikje achter de schermen bij Poppenliefde.
 Het extra jurkje voor Vlinder is klaar. En het tweede vlinderpopje is al in de maak.
En ik ben bezig met een nieuwe pop. En ze heeft lange vlechten.
Binnenkort meer.

Maureen

You May Also Like

6 comments

 1. Wauw, leuk weer. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig gezichtje heeft ze! Fijne dag morgen! ♥ Barbara ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief gezichtje heeft ze en je kleertjes zijn ok weer erg mooi!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er al heel veel belovend uit, veel plezier morgen.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er super uit. Ben heel benieuwd naar de rest. Veel plezier vanmorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een pracht van een gezicht heb je. Laat mensen denken wat ze willen. zolang jij er gelukkig van wordt moet je dat door niemand af laten pakken. groetjes kris.

  BeantwoordenVerwijderen